biri-1-rendezveny-09Örömmel jelentjük, hogy a  2012. május 29-én , Biri Községben megrendezésre került, szemléletformáló, környezettudatosságra ösztönző rendezvényünkre, a vártnál is nagyobb volt az érdeklődés a diákok részéről.

A diákok figyelmesen nézték végig az „ Az utolsó óra” című filmvetítést,melynek kiválasztása során törekedtünk olyan ismeretterjesztő tartalommal bíró anyag kiválasztására, mely kellően megdöbbentő és figyelemfelkeltő a 14-18 éves korosztály számára is. A visszajelzések alapján jó választás volt, mivel a diákok a vetítés utáni csoport foglalkozásokon hatalmas aktivitással vettek részt. Sok kérdést kaptunk tőlük azzal kapcsolatosan, hogy Ők mit tehetnek a környezet védelme érdekében. Igyekeztünk nekik megfelelő választ adni, és reméljük ezzel sikerült felnyitni a szemüket, hogy „sok kicsi, sokra megy” módszerrel nagy változást tudunk elérni.

Minden bizonnyal sikerült megindítani bennük egyfajta szemléletváltozást és környezettudatos felnőttekké válnak majd, és majd a gyerekeiket ebbe az irányba fogják terelgetni.

Az ötletpályázatok kapcsán rengeteg jó ötlettel szolgáltak a gyerekek. A foglalkozások után kihirdettük a pályázat díjazottjait. Mindenki nagyon örült a nyereményének.

Minden vélemény számít.

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>